Een compleet voedende en comfortabele facial om een vermoeiende, geschilferde en veel eisende huid te herstellen. 

Zachte exfoliatie, intensieve diep vochtherstellende behandeling. 

Voor het beste resultaat wordt een kuur van 6 behandelingen geadviseerd.

60 minuten | € 60

Diep actieve reiniging die wordt ingezet om een vette, problematische en onzuivere huid aan te pakken. In deze behandeling maken we gebruik van producten die de huid kalmeren, herstellen en zorgen voor een mooie, egalere en heldere huidteint. 

Voor het beste resultaat raden we een kuur 6 behandelingen aan eens in de 4 a 6 weken. 

60 minuten | € 60

Doelgerichte resultaten en zachte exfoliatie om de poriën te reinigen en verfijnen. Gladdere huidstructuur met minder zichtbare poriën. 

60 minuten | € 65

Een luxueuze, verhelderende behandeling om een mooie glans te geven aan zelfs de meest doffe huid. Een doel- en resultaatgerichte facial om problemen van pigmentatie en een doffe huidteint aan te pakken. Geeft direct glans en een verhelderde huidteint. 

Om het beste resultaat te kunnen bereiken, is een kuur van 6 behandelingen aan te bevelen. 

60 minuten | € 75

Een zachte, kalmerende behandeling om een ontstoken, warme, blozende, rode, gevoelige en zeer gevoelige huid, onmiddellijk te kalmeren met behulp van intelligente formuleringen om het herstel van de huid te bevorderen.

Voor het beste resultaat adviseren we een kuur van 6 behandelingen om de 4 a 6 weken. 

60 minuten | 85

Een ontspannende Age-Defying facial die wordt afgesloten met ons Age Defying Platinum Maak doordrenkt met platinum voor een zichtbare verjongende en verstevigende huid. De huid ziet er direct jeugdig en stralend uit. 

Voor het beste resultaat adviseren we een kuur van 6 behandelingen om de 4 a 6 weken. 

60 minuten | € 90

De hydrafacial is een gezichtsbehandeling die bestaat uit drie stappen. Het reinigen van de huid en het verwijderen van dode huidcellen door middel van exfoliatie en een milde peeling om de poriën vrij van vuil te maken.

Vervolgens worden diepe onzuiverheden uit de huid gezogen, met een speciaal ontwikkeld apparaat, een soort stofzuigertje. Tijdens dit proces worden vitale voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur de huid ingesluisd. 

De hydrafacial is een vorm van hydradermabrasie, een milde variant op de meer ingrijpende behandelingen zoals chemische peelings of dermabrasie, maar met hetzelfde doel: een nieuwe, jonge huidlaag tevoorschijn toveren.

Hydradermabrasie is ontwikkeld als alternatief voor microdermabrasie, wat de huid soms gedehydrateerd kan achterlaten. Zoals microdermabrasie, maar dan met serums in plaats van kristallen.                

In overleg met de schoonheidsspecialiste wordt er naar de huidwensen gekeken en wordt de juiste behandeling toegepast.

45 minuten | € 75

  • 5 behandelingen | € 360 (€ 15 korting)
  • 10 behandelingen | € 730  (€ 20 korting)
 

Ons advies en jouw wensen

Voor wie?

Voor elke huid die verbeterd kan worden! Of het nou gaat om pigmentvlekjes, littekens, acne, anti-aging of roodheid. Zelfs voor de gevoelige huid heeft Medik8 speciale peelings die ook dit huidtype ondersteunen.

Hoe beginnen we?

Je een CSA-voorbereidingskit mee naar huis te geven om je huid voor te bereiden op de peelings, zodat we veilig kunnen gaan peelen. Zo bouw je weerstand op, zodat we tijdens de 12 Weeks het maximale uit je huid halen. 

De 6 peelings

Na 2 weken voorbereiding beginnen de peelings. Elke 10 tot 14 dagen gaan we je huid versneld vernieuwen in 6 behandelingen van 30-40 minuten. We gaan hierbij in lagen te werk en kunnen meerdere verschillende peelings aanbrengen. Dit alles afhankelijk van je huidklachten en je wensen. Na elke peeling krijg je een post treatment kit mee, om thuis je huid te laten herstellen en het effect van de peeling te optimaliseren.

De downtime tussen de peelings

Tijdens de rustperiode gaat je huid zich versneld vernieuwen en zal daardoor soms wat gaan schilferen of vervellen. Dit duurt meestal 2 tot maximaal 5 dagen.

En na 12 Weeks…

De WOW-factor natuurlijk! Je huid ziet er egaal uit, is gehydrateerd en heeft een prachtige natural glow. We bespreken dan het resultaat en we leggen de voor-en-na foto’s naast elkaar, altijd leuk om het verschil te zien! De foto’s krijg je uiteraard gemaild.

Kosten

€600

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

– 6 peelings

– een CSA voorbereidingskit

– 2 post treatmentkits

Reiniging, peeling/scrub, uitreinigen, wenkbrauwen bijwerken, masker, dagverzorging.

60 minuten | € 60

Combineer onderstaande behandelingen met een facial treatment voor maar € 5,-

  • Epileren wenkbrauwen
  • Waxen bovenlip 
  • Waxen kin     
  • Verven wimpers 
  • Verven wenkbrauwen       

Maak een afspraak!